شماره : 293
30 / 2 / 1402 - 13:24

مدیر بنیاد مسکن اهر: ۹۱ درصد مسکن روستایی اهر مقاوم سازی شده است

هادی رحیمی روز یکشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرح های اجرایی این بنیاد در روستاهای چشمه وزان، گرنگاه، بهل و انداب قدیم در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه میانگین مقاوم سازی مسکن روستایی این شهرستان از میانگین استانی بالاتر است، بیان کرد: میانگین مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در کشور

هادی رحیمی روز یکشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرح های اجرایی این بنیاد در روستاهای چشمه وزان، گرنگاه، بهل و انداب قدیم در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه میانگین مقاوم سازی مسکن روستایی این شهرستان از میانگین استانی بالاتر است، بیان کرد: میانگین مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در کشور ۴۹ و در استان ۵۰ درصد است.

وی با بیان اینکه این بنیاد برای مقاوم سازی مسکن روستایی تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی با کارمزد پنج درصد پرداخت می کند، اظهار کرد: تا کنون هفت هزار و ۷۷۳ واحد مسکونی روستایی این شهرستان مقاوم سازی شده است.

هفت هزار و ۷۷۳ واحد مسکونی روستایی در شهرستان اهر مقاوم سازی شده است.

مدیر بنیاد مسکن اهر گفت: از این تعداد سه هزار و ۵۷۳ واحد در جریان زلزله ارسباران بازسازی و چهار هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی روستایی نیز طی سال های گذشته تا کنون بهسازی و مقاوم سازی شده است.

رحیمی، ادامه داد: در سال گذشته طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال در ۱۵۰ روستای این شهرستان اجرا شده و محدوده ۳۰ روستا نیز افزایش یافته است.

طرح هادی در ۴۶ درصد از روستاهای اهر اجرا شده است

مدیر بنیاد مسکن اهر، اجرای طرح هادی روستایی در ۵۳ روستای این شهرستان را از اقدامات این بنیاد اعلام کرد و گفت: این طرح به طور میانگین در ۴۶ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان اجرا شده است.

رحیمی، افزود: سال گذشته طرح هادی در ۲ روستای «ساری سولی» و «قشلاق ذاخر» این شهرستان اجرا و معابر ۱۰ روستای «نقدروز»، «قشلاق شاهوردی»، «کسانق»، «زندآباد»، «دوشدور»، «قلندر»، «جوبند»، «دایلار»، «ریحال» و «پسته بیگ» نیز آسفالت شد.

وی با بیان اینکه مطالعه و بازنگری طرح هادی روستایی در سال گذشته در ۳۶ روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان اجرا شد، اظهار کرد: از این تعداد در ۲۲ روستا نقشه برداری اولیه و در ۱۴ روستا طرح بازنگری انجام شده است.

مدیر بنیاد مسکن اهر گفت: برای اجرای طرح هادی و آسفالت روستایی در این شهرستان بیش از ۵۷ میلیارد و ۱۸۳ میلیون ریال هزینه شده است و در سال جاری نیز اجرای این طرح ها در روستاها ادامه می یابد.برای اجرای طرح هادی و آسفالت روستایی در این شهرستان بیش از ۵۷ میلیارد و ۱۸۳ میلیون ریال هزینه شده است و در سال جاری نیز اجرای این طرح ها در روستاها ادامه می یابد.

رحیمی، با اشاره به اینکه ۴۵ روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان نیاز به بازنگری طرح هادی دارد، ادامه داد: پس از اجرای طرح هادی از سوی این بنیاد در روستاها، وظیفه نگهداری از آن ها بر عهده دهیاران بوده که برخی از دهیاران توجه جدی به این موضوع نمی کنند.

یک هزار و ۲۲ واحد مسکن ارزان قیمت در اهر تحویل متقاضیان شده است

مدیر بنیاد مسکن اهر با اشاره به اینکه متولی طرح نهضت ملی در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر بنیاد مسکن است، گفت: اهر با وجود اینکه جزو شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است ولی این بنیاد برای اجرای ۵۰۰ واحد مسکن ملی در این شهر اعلام آمادگی کرده است ولی تاکنون با این درخواست موافقت نشده است.

رحیمی، افزود: این شهرستان دارای ۲۳۰ روستا و از این تعداد ۱۹۹ روستا فعال و دارای سکنه است که ۳۱ روستا بالای ۱۰۰ خانوار، ۲۲ روستا بین ۵۰ تا ۱۰۰ خانوار و بقیه زیر ۵۰ خانوار دارند.

وی یادآور شد: در حوزه مسکن شهری نیز تاکنون یک هزار و ۲۲ واحد مسکونی ارزان قیمت از سوی بنیاد مسکن در این شهرستان احداث و تحویل متقاضیان شده است.

رحیمی، با بیان اینکه ۹ هزار و ۹۱۹ خانوار روستایی در روستاهای این شهرستان زندگی می کنند، افزود: برای هشت هزار و ۷۵۰ مسکن روستایی سند مالکیت با همکاری ثبت اسناد این شهرستان صادر شده است.

رحیمی، با بیان اینکه ۹ هزار و ۹۱۹ خانوار روستایی در روستاهای این شهرستان زندگی می کنند، افزود: برای هشت هزار و ۷۵۰ مسکن روستایی سند مالکیت با همکاری ثبت اسناد این شهرستان صادر شده است.

وی اظهار کرد: سهمیه این شهرستان برای صدور سند مالکیت روستایی در سال گذشته ۲۳۰ جلد بود ولی این بنیاد موفق به واگذاری ۴۱۵ جلد سند مالکیت روستایی شد و در این حوزه رتبه دوم استان را کسب کرد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 293 توسط modireasli و در روز شنبه 30 اردیبهشت 1402 ساعت 13:24:05
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 291
30 / 2 / 1402 - 13:19

لزوم برگزاری هر چه باشکوه تر برنامه های گرامیداشت حماسه سوم خرداد

دکتر ابوالفضل غنی‌زاده فرماندار شهرستان اهر در جلسه هماهنگی گرامیداشت حماسه سوم خرداد آزادسازی خرمشهر در شهرستان اهر اظهار داشت: آزادسازی خرمشهر، نماد مقاومت ملت ایران با دستان خالی و بدون سلاح در مقابل جنایات رژیم بعث عراق بود، ولایت‌مداری رزمندگان اسلام در آزادسازی خرمشهر از تصرف مهم‌ترین نقطه قوت در شکل‌گیری این پیروزی بود.

دکتر ابوالفضل غنی‌زاده فرماندار شهرستان اهر در جلسه هماهنگی گرامیداشت حماسه سوم خرداد آزادسازی خرمشهر در شهرستان اهر اظهار داشت: آزادسازی خرمشهر، نماد مقاومت ملت ایران با دستان خالی و بدون سلاح در مقابل جنایات رژیم بعث عراق بود، ولایت‌مداری رزمندگان اسلام در آزادسازی خرمشهر از تصرف مهم‌ترین نقطه قوت در شکل‌گیری این پیروزی بود.

فرماندار اهر بر لزوم مشارکت تمامی دستگاه‌ها و نهادها در برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های گرامیداشت حماسه سوم خرداد تأکید کرد و افزود: حماسه سوم خرداد نقطه عطفی در دوران هشت سال دفاع مقدس بود و در دوران دفاع مقدس با وجود اینکه بسیاری از کشورها علیه جمهوری اسلامی و حامی رژیم بعث عراق بودند، ولی با این‌حال رزمندگان اسلام با رشادت، فداکاری و ازخودگذشتگی‌ از خاک میهن و ناموس دفاع کردند.

وی بابیان این‌که انتقال ارزش‌ها و مفاهیم دوران دفاع مقدس به نسل‌های جوان جامعه در راستای ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت ضرورت دارد، گفت: نسل‌های جوان با آن‌چه که در دوران دفاع مقدس و حتی آزادسازی خرمشهر اتفاق افتاد، اطلاع دقیقی ندارند و بایستی به طریق مختلف از اتفاقات و فداکاری‌های رزمندگان اسلام در قالب نشست‌های روشنگری و خاطره‌گویی بازگو شود.

غنی‌زاده از برنامه‌ریزی دستگاه‌ها و نهادها برای برگزاری برنامه‌های گرامیداشت حماسه سوم خرداد در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: سپاه ناحیه اهر متولی برگزاری برنامه‌های گرامیداشت حماسه سوم خرداد در شهرستان اهر خواهد بود و غبارروبی گلزار شهدا، نواختن زنگ مقاومت در مدارس، دیدار با خانواده‌های شهدای آزادسازی خرمشهر، برگزاری مسابقات فوتسال جام مقاومت و اجرای برنامه‌های فرهنگی جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گیرد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 291 توسط modireasli و در روز ساعت 13:19:34
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 287
30 / 2 / 1402 - 13:16

خسارت برف به عشایر اهر ۲۰ میلیارد تومان برآورد شد

دکتر ابوالفضل غنی‌زاده فرماندار شهرستان اهر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در اولین ساعات گزارش بارش برف در مناطق ییلاقی عشایر شهرستان اهر، امکانات و دستگاه‌ها برای امدادرسانی و خدمات‌رسانی به عشایر مستقر در ییلاقات برف‌گیر بسیج و دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به ۶ منطقه ییلاقی برف‌گیر اعزام شدند. وی با قدردانی از تلاش‌های

دکتر ابوالفضل غنی‌زاده فرماندار شهرستان اهر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در اولین ساعات گزارش بارش برف در مناطق ییلاقی عشایر شهرستان اهر، امکانات و دستگاه‌ها برای امدادرسانی و خدمات‌رسانی به عشایر مستقر در ییلاقات برف‌گیر بسیج و دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به ۶ منطقه ییلاقی برف‌گیر اعزام شدند.

وی با قدردانی از تلاش‌های امور عشایر و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی افزود: نیروهای اداره امور عشایر شهرستان اهر با اقدام به موقع، یک نوزاد و ۲ کودک خردسال عشایر گرفتار برف و کولاک را از مرگ حتمی نجات داده و به محل اسکان موقت انتقال دادند .

فرماندار اهر با اشاره به اینکه سوخت، نهاده‌های دامی و سایر ملزومات عشایر در اختیارشان قرار گرفت، گفت: تعدادی از خانواده ها به شهر جهت اسکان انتقال یافتند.

وی گفت: در جریان بارش سنگین برف و برودت هوا، یکهزار رأس دام عشایر شهرستان اهر تلف و خسارت قابل‌توجهی به چادرها و وسایل زندگی عشایر این شهرستان وارد شد.

وی گفت: در جریان بارش سنگین برف و برودت هوا، یکهزار رأس دام عشایر شهرستان اهر تلف و خسارت قابل‌توجهی به چادرها و وسایل زندگی عشایر این شهرستان وارد شد.

غنی‌زاده اظهار کرد: به دنبال بارش برف، ایل‌راه‌های عشایری شهرستان اهر در ارتفاعات وضعیت خوبی ندارد و این مهم باعث شده عشایر ساکن در ییلاقات برف‌گیر در تأمین مایحتاج و نهاده‌های دامی با مشکل مواجه شوند.

فرماندار اهر گفت: طبق هماهنگی با اداره امور عشایر و جهاد کشاورزی، بخشی از نهاده‌های دامی عشایر در دامنه قوشاداغ که وضعیت خوبی ندارند تأمین و تحویل شد.

وی با بیان این‌که امدادرسانی و تأمین نیازهای عشایر خسارت‌دیده ناشی از بارش برف و برودت هوا پیگیری می‌شود، خاطرنشان کرد: تا بازگشت زندگی عشایر خسارت‌دیده از بارش برف به حالت عادی، امدادرسانی و پیگیری وضعیت زندگی آن‌ها را با جدیت دنبال می‌کنیم.

از شب دوشنبه در شهرستان‌های اهر، سراب، کلیبر، خداآفرین، هریس، ورزقان و هوراند بارش برف در ارتفاعات و مناطق ییلاقی عشایری شروع شد و عشایر این شهرستان ها که برای چرای دام به ییلاقات کوچ کرده بودند درگیر برف شدند.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 287 توسط modireasli و در روز ساعت 13:16:13
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 284
30 / 2 / 1402 - 13:10

تغییر ساعات کار ادارات از اول خرداد به ۶ صبح تا ۱ ظهر

علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در همایش مشترک وزارت نیرو، کشور و صمت با استانداران و مدیران صنعت برق اظهار داشت: ۷ هزار و ۵۴ مگاوات در نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر ظرفیت جدید تا پایان ۱۴۰۱ وارد مدار بهره برداری شد که از این مقدار، ۶۸۶۴ مگاوات آن نیروگاه‌های حرارتی بود که رکورد جدیدی در

علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در همایش مشترک وزارت نیرو، کشور و صمت با استانداران و مدیران صنعت برق اظهار داشت: ۷ هزار و ۵۴ مگاوات در نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر ظرفیت جدید تا پایان ۱۴۰۱ وارد مدار بهره برداری شد که از این مقدار، ۶۸۶۴ مگاوات آن نیروگاه‌های حرارتی بود که رکورد جدیدی در تاریخ کشور است.
وی افزود: در نیمه دوم سال ۹۲ بالغ بر ۸۸۱ مگاوات، در سال ۹۳ بالغ بر ۲۴۷۶ مگاوات، در سال ۹۴ بالغ بر ۵۵۱ مگاوات، در سال ۹۵ بالغ بر ۱۲۲۸ مگاوات، در سال ۹۶ بالغ بر ۱۷۲۶ مگاوات، در سال ۹۷ بالغ بر ۱۴۶۲، در سال ۹۸ بالغ بر ۲۷۵۶ مگاوات، در سال ۹۹ با نیمه ۱۴۰۰ مجموعا ۱۸۶۰ مگاوات و در نیمه دوم ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بالغ بر ۶۸۶۴ مگاوات افزایش ظرفیت در نیروگاه‌های حرارتی داشتیم به‌طوری که متوسط ساخت نیروگاه در ۸ سال قبل ۱۶۱۸ مگاوات در سال بوده است.
وزیر نیرو با بیان اینکه رکورد دوم و مهمی در بخش نیروگاهی به ثبت رساندیم، گفت: به مدار آمدن ۱۳۱۶ مگاوات بخش بخار نیروگاه‌های گازی این دستاورد بزرگ است که موجب صرفه‌جویی ۲ میلیار مترمکعب سوخت شده است.
وی ادامه داد: کل تولید سال قبل ۳۲۰ میلیارد کیلووات ساعت بوده که ۷۶ میلیارد کیلووات ساعت آن بدون مصرف سوخت بوده، یعنی یا آبی یا تجدیدپذیر یا بخش بخار واحد‌های سیکل ترکیبی بوده است‌
وزیر نیرو با بیان اینکه برای ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق پیش بینی شده بود، گفت: تقاضا ۷۰ هزار مگاوات بوده که میزان ناترازی ۲۸ درصد کل تقاضا بوده، اگر بدون برنامه ریزی می‌خواستیم به زمان اوج ورود کنیم، باید بیش از ۶ ساعت خاموشی می‌دادیم که با مجموع اقدامات، خاموشی خانگی صفر و در بخش صنعت و تولید هم اقدامات قابل توجهی انجام شد که منجر به رشد تولید صنعتی شد.
وی افزود: بالغ بر ۹۷ درصد تعمیرات نیروگاهی تا امروز انجام شده و باقی اقدامات هم می‌بایست تا پایان اردیبهشت انجام شود که شاید ۲ یا ۳ واحد به خرداد ماه برسد.

محرابیان از تغییر ساعات ادارات به منظور صرفه جویی در مصرف برق خبر داد و گفت: ساعت کاری ادارات از خرداد ۶ صبح تا یک بعدازظهر خواهد بود و یک ساعت قبل از پایان وقت اداری بر اساس مصوبه دولت در مناطق غیرگرمسیر باید سیستم‌های سرمایشی خاموش شود و در مناطق گرمسیر نیز همزمان با ساعت تعطیلی باید خاموش شوند.
وی افزود: تمام دستگاه‌ها باید مولد‌های برق خودشان را در این دوره وارد مدار کنند.
وزیر نیرو خاطر نشان کرد: خانگی خط قرمز است و باید انرژی بخش خانگی به هر نحو تأمین شود، در سال گذشته از اجرای طرح پاداش صرفه‌جویی نتیجه خوبی گرفتیم و موجب کاهش مصرف شد، در سال جاری بر اساس پیشرفته‌تربن مدل‌های افتصادی که مدل‌های خودتنظیمی توسط خود مصرف کننده هست، اطمینان داریم یک کاهش مصرف جدی بدون کاهش رفاه در سطح خانوار خواهیم داشت، به طوری که از ابتدای خرداد به میزان کاهش مصرف توسط مصرف کننده خانگی برای تمامی مشترکان، به ازای کاهش هر یک کیلووات ساعت، تا ۲۰۰۰ تومان پاداش صرفه‌جویی می‌گیرد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 284 توسط modireasli و در روز ساعت 13:10:47
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 281
30 / 2 / 1402 - 13:07

تصمیم مهم دولت درباره قیمت نان/ نان گران می‌شود؟

وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: دولت در سال جاری برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان و آرد خبازی ندارد و در عین حال مقرر است اقتصاد واحدهای نانوایی با اتکا به ابزارهای غیرقیمتی تقویت شود. توضیحات وزارت اقتصاد در مورد عدم افزایش قیمت نان به شرح زیر است. ۱- یارانه آرد و نان در

وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: دولت در سال جاری برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان و آرد خبازی ندارد و در عین حال مقرر است اقتصاد واحدهای نانوایی با اتکا به ابزارهای غیرقیمتی تقویت شود.

توضیحات وزارت اقتصاد در مورد عدم افزایش قیمت نان به شرح زیر است.

۱- یارانه آرد و نان در قانون بودجه ۱۴۰۲ با حدود ۳۴ هزار میلیارد تومان افزایش نسبت به قانون بودجه ۱۴۰۱ به ۱۰۴ هزار میلیارد تومان رسیده است و دولت در سال جاری برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان و آرد خبازی ندارد.

۲- اساسا نرخ خرید تضمینی گندم ارتباطی به قیمت آرد تحویلی به نانوایان و قیمت نان مردم ندارد؛ و افزایش قیمت خرید تضمینی گندم الزاماً به معنای افزایش قیمت آرد تحویلی به نانوایان و قیمت نان نیست. چه بسا که در سالیان گذشته نیز قیمت آرد تحویلی به نانوایان و قیمت نان برای مردم فارغ و مستقل از تحولات نرخ خرید تضمینی گندم بوده است. و اینگونه نبوده که افزایش قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان منجر به افزایش قیمت آرد خبازی و قیمت نان شود؛ چرا که یارانه دولتی برای هریک از حلقه‌های گندم، آرد و نان مستقل از یکدیگر و براساس ملاحظات هر حوزه تعریف و تعیین می‌شود.

۳- دولت از اردیبهشت ماه سال گذشته با هدف جبران هزینه واحدهای نانوایی اقدام به پرداخت کمک هزینه کرده است؛ به این صورت که هر واحد نانوایی معادل ۱۵ درصد از فروش ثبت شده بر روی کارت‌خوان های هوشمند را به عنوان کمک هزینه از دولت دریافت می‌کند که این درصد از ۱۷ بهمن ماه سال گذشته به ۳۰ درصد افزایش یافت.

به این ترتیب بخشی از هزینه‌های سربار واحدهای نانوایی توسط دولت جبران شده است.

۴- برای سال جاری نیز در کنار یارانه‌ای که برای آرد و نان اختصاص یافته، مقرر است اقتصاد واحدهای نانوایی با اتکا به ابزارهای غیرقیمتی تقویت گردد و نیاز نباشد که جهت بهبود اقتصاد واحدهای نانوایی، الزاماً قیمت نان با افزایش مواجه شود.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 281 توسط modireasli و در روز ساعت 13:07:26
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 278
29 / 1 / 1402 - 15:06

نحوه صحیح تعیین حقوق کارگران چیست؟

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس، در بیان نحوه صحیح تعیین حقوق کارگران گفت: افزایش حقوق کارگران نباید به نحوی باشد که کارفرمایان به ناچار به سمت تکنولوژی‌گرایی مطلق یا خروج سرمایه از این حوزه حرکت کنند. حسین حاتمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در مورد اظهارنظرهایی مبنی بر اینکه افزایش 27 درصدی حقوق

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس، در بیان نحوه صحیح تعیین حقوق کارگران گفت: افزایش حقوق کارگران نباید به نحوی باشد که کارفرمایان به ناچار به سمت تکنولوژی‌گرایی مطلق یا خروج سرمایه از این حوزه حرکت کنند.

حسین حاتمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در مورد اظهارنظرهایی مبنی بر اینکه افزایش 27 درصدی حقوق کارگران به تشدید مشکلات معیشتی این قشر منتهی می‌شود، گفت: باید اذعان داشت که میزان حقوق و مزایای کارگران پاسخگوی نیاز زندگی این قشر نیست اما لازم است به این مهم نیز توجه شود که حمایت از جامعه کارگران نباید یک جانبه باشد و باید منافع اضلاع فعال در حوزه کسب و کار تجمیع شود.

نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اگر قرار باشد حقوق کارگران به نحوی افزایش داده شود که پرداخت آن از توان کارفرمایان خارج باشد تلاش می‌کنند که به سمت تکنولوژی‌گرایی مطلق حرکت کرده یا کارگاه‌های خود را تعطیل کنند و سرمایه خود را به سمت سوداگری ببرند در نتیجه به کارگران آسیب خواهد رسید.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با بیان اینکه در کنار حقوق کارگران باید بسته‌های حمایتی نیز برای آنها درنظر گرفته شود، یادآور شد: کارفرمای موفق کسی است که انگیزه فعالیت را در نیروی خود حفظ کند بنابراین می‌تواند با پیش‌بینی بسته‌های معیشتی و خدمات رفاهی، راندمان کار و کیفیت سطح تولیدات خود را بالا ببرد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: این نکته حائز اهمیت است که افزایش حقوق کارگران باید ناظر بر منافع کارگر، کارفرما و ساختارهای بیمه‌گر صورت بگیرد بنابراین قضاوت یکطرفه به بروز مشکلاتی در این حوزه منتهی می‌شود که آسیب آن متوجه جامعه کارگری خواهد بود./

پایان پیام

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 278 توسط modireasli و در روز سه‌شنبه 29 فروردین 1402 ساعت 15:06:27
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 271
29 / 1 / 1402 - 14:52

چرا دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان اهر فعال نمی‌شود؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر در اقدامی شتابزده با وجود مخالفت و اعلام رسانه‌های مستقل بدون اینکه عملیات ساختمانی این مجتمع آموزشی کامل شده و به پایان برسد با حضور مسئولان استان آذربایجان‌ شرقی و شهرستان اهر، هشتم شهریور۱۴۰۰ به‌صورت ناقص گشایش یافت. ساختمان جدید این

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر در اقدامی شتابزده با وجود مخالفت و اعلام رسانه‌های مستقل بدون اینکه عملیات ساختمانی این مجتمع آموزشی کامل شده و به پایان برسد با حضور مسئولان استان آذربایجان‌ شرقی و شهرستان اهر، هشتم شهریور۱۴۰۰ به‌صورت ناقص گشایش یافت.

ساختمان جدید این دانشکده که از دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه تبریز است در کمربندی اهر – مشکین (خارج از محدوده شهری) واقع شده و ساختمان اداری و آموزشی آن تقریباً به پایان رسیده؛ اما به دلیل اینکه فاقد هرگونه حفاظ و رمپ ورود و خروج بوده، تاکنون با گذشت نزدیک به دو سال از گشایش آن و صرف هزینه میلیاردی، این مجتمع آموزشی کشاورزی به دلایلی نامعلوم، عملاً غیرفعال و بلااستفاده مانده است.

کلاس‌های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر با وجود ساختمان جدید با کلاس‌های استاندارد و فضای مناسب برای فعالیت‌های علمی پژوهشی همچنان در محل ساختمان قدیمی استیجاری داخل شهر برگزار شده و خوابگاه دانشجویی از فضای دانشگاه آزاد اسلامی اهر استفاده می‌شود که درصورت حصارکشی و تکمیل زیرساخت‌های دانشکده، دانشجویان این دانشگاه دولتی می‌توانند از فضای مناسب و استاندارد استفاده کنند.

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر سال ۱۳۸۵ با عنوان «آموزشکده کشاورزی اهر» در شهرستان اهر با دو رشته تحصیلی تکنولوژی تولیدات دامی و تکنولوژی مواد غذایی در مقطع کاردانی راه‌اندازی شد و با گسترش رشته‌ها در تابستان سال ۱۳۹۰ به دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر ارتقا یافت. این دانشکده اکنون با ۱۷ عضو هیئت علمی، ۳۰۳ دانشجو در چهار گروه آموزشی و در مقاطع تحصیلی کارشناسی (چهار رشته) و کارشناسی ارشد (چهار رشته) به فعالیت آموزشی خود ادامه می‌دهد.

چرا دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان اهر فعال نمی‌شود؟

محل ساخت پروژه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر به مساحت ۱۵ هکتار از اراضی مسکن و شهرسازی بوده و از سوی اهالی روستای نقاره‌کوب زمینی به مساحت ۲۰ هکتار برای انجام امور آموزشی و راه‌اندازی سایت تحقیقاتی به دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر اهدا شده است.

پروژه دانشکده کشاورزی اهر جزء مصوبات کمسیون ۲۱۵ در سال ۱۳۸۹ بود که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۱ آغاز شد و این پروژه با زیربنایی به مساحت ۳۸۷۰ متر مربع با مجموع هزینه‌کرد ۷۹۹۹۹ میلیون ریال به بهره‌برداری رسیده است که ۶۴۹۹۹ میلیون ریال از محل اعتبارات طرح تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، ۵۰۰۰ میلیون ریال از محل درآمد‌های اختصاصی دانشگاه و مبلغ ۱۰۰۰۰ میلیون ریال از محل مانده اعتبارات طرح تعمیر و تجهیز دانشکده برای برقراری انشعاب‌ها هزینه شده است.

گزارش: حسن بالاگر

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 271 توسط modireasli و در روز ساعت 14:52:56
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 266
29 / 1 / 1402 - 14:49

امام جمعه اهر تأکید کرد:ضرورت تولید محتوا برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه 

حجت‌الاسلام جواد حاجی‌زاده، امام جمعه اهر، امروز، ۲۹ فروردین‌ماه، در جمع مسئولان شهرستان اهر، بر ضرورت تولید محتوا برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه تأکید کرد و گفت: اولویت اصلی دستگاه‌ها و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای باید تولید کلیپ‌ها و محتواهایی با مضمون پاسخگویی به سؤالات و شبهات جوانان در خصوص حجاب و

حجت‌الاسلام جواد حاجی‌زاده، امام جمعه اهر، امروز، ۲۹ فروردین‌ماه، در جمع مسئولان شهرستان اهر، بر ضرورت تولید محتوا برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه تأکید کرد و گفت: اولویت اصلی دستگاه‌ها و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای باید تولید کلیپ‌ها و محتواهایی با مضمون پاسخگویی به سؤالات و شبهات جوانان در خصوص حجاب و عفاف باشد.

وی ضمن انتقاد از عدم رعایت حجاب و عفاف در جامعه بر ضرورت رسیدگی به این مسئله از سوی مسئولان ذیربط تأکید کرد و افزود: با توجه به صدور بیانیه از سوی وزارت کشور و فراجا در خصوص ناهنجاری و رواج بی‌حجابی در جامعه و شروع اقدامات لازم برای مقابله با بی‌حجابی در کشور، لازم است هرچه سریع‌تر در این خصوص به گلایه‌ها و دغدغه‌های مردم رسیدگی جدی شود.

حاجی زاده، در ادامه از توطئه‌ها و تبلیغات منفی دشمنان و رسانه‌های بیگانه بعد از شکست در اغتشاشات اخیر را سرمایه‌گذاری و تمرکز روی اصول دین اسلام و حجاب و عفاف مطرح کرد و گفت: امروز دشمن با تبلیغات مسموم قصد ترویج بی‌حجابی در ایران اسلامی را دارد که باید در خنثی کردن این توطئه آماده و هوشیار باشیم.

امام جمعه اهر، همچنین ضمن انتقاد از استفاده برخی مغازه‌های لباس فروشی از تصاویر نامتعارف در ویترین و فروش لباس‌هایی که به دور از شأن و منزلت بانوی مسلمان ایرانی و اسلامی است از اداره صمت، اتاق اصناف و اتحادیه پوشاک خواست با نظارت جدی اجازه ندهند تصاویر و لباس‌های زنانه با طراحی نامناسب در ویترین مغازه‌ها به نمایش گذاشته شود.

وی در ادامه از تمام دستگاه‌ها و نهادها خواست به موضوع مقابله با بی حجابی در شهرستان اهر به صورت جدی ورود کرده و در این خصوص با کسی مماشات نکنند.

انتهای پیام

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 266 توسط modireasli و در روز ساعت 14:49:25
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 261
29 / 1 / 1402 - 14:42

حبیب زاده خبر داد؛ منتفی شدن استیضاح وزیر اقتصاد تا رفع ابهامات

انور حبیب زاده بوکانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد دولت سیزدهم در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: در جلسه‌ای که روز گذشته در مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان محترم و وزیر مربوط صورت گرفت، خاندوزی به سوالات نمایندگان مردم پاسخ داد.

انور حبیب زاده بوکانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد دولت سیزدهم در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: در جلسه‌ای که روز گذشته در مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان محترم و وزیر مربوط صورت گرفت، خاندوزی به سوالات نمایندگان مردم پاسخ داد. اما در بررسی‌های انجام شده ایشان موظف است تا ۱۵ اردیبهشت نسبت به سوال خانم الهیان، بسته اقتصادی را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند.

نماینده مردم بوکان گفت: به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد آرا برای استیضاح وزیر اقتصاد با توجه به سه نامه با تاریخ‌های متفاوت و تعداد نمایندگان متفاوت، روز گذشته اعضای کمیسیون اقتصاد با حضور اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای برگزار کرد که نهایتا مقرر شد تا به دلیل وجود سه نامه در همین خصوص، استیضاح وزیر برای بررسی بیشتر به سامانه رفع ابهامات ارجاع داده شود.

وی افزود: سامانه رفع ابهامات، وظیفه دارد تا استیضاح وزیر را که به امضای تعداد نمایندگان زیر ده نفر رسیده است، بررسی  و در صورتیکه سوالات قانع کننده بود، استیضاح انجام شود.

حبیب زاده تصریح کرد: در حال حاضر استیضاح احسان خاندوزی تا رفع ابهامات منتفی شده است.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 261 توسط modireasli و در روز ساعت 14:42:21
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 259
19 / 1 / 1402 - 14:49

سد آرباطان هریس به زودی آبگیری می‌شود

احمد محرم زاده روز دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان هریس با بیان اینکه مهمترین موضوعات منطقه درحال پیگیری و اخذ اعتبار است، اظهار کرد: به رغم مشکلات متعدد و محدودیت های مالی، اعتبار احیا و علاج بخشی این سد تخصیص یافته و قرارداد آن با شرکت خاتم النبیاء در حال امضا است. سد آرباطان

احمد محرم زاده روز دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان هریس با بیان اینکه مهمترین موضوعات منطقه درحال پیگیری و اخذ اعتبار است، اظهار کرد: به رغم مشکلات متعدد و محدودیت های مالی، اعتبار احیا و علاج بخشی این سد تخصیص یافته و قرارداد آن با شرکت خاتم النبیاء در حال امضا است.

سد آرباطان هریس با ۳۰ میلیون متر مکعب ظرفیت در سال ۱۳۶۳ از سوی سازمان کشاورزی و با هدف تأمین آب کشاورزی و شرب ساخته و در سال ۱۳۸۱ آبگیری شد و برای استفاده از آب سد در مزارع پایاب، پروژه احداث ایستگاه پمپاژ و کانال های مورد نیاز آن از سال ۱۳۸۳ با صرف ۲۰ میلیارد ریال اعتبار شروع شد.
در سال ۱۳۸۷ به علت وجود لایه های گچی و نمکی در لایه های سطوح زیرین، بخشی از سد تخریب شد و ۲۷ میلیون متر مکعب آب آن به لایه های زیرین نفوذ کرد و از مزارع پائین دست به صورت گودال های بزرگ خارج شد.

تامین آب سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد، تأمین آب آشامیدنی سه شهر و ۱۷ روستا و آب مورد نیاز نیروگاه ۱۱۰۰مگاواتی سیکل ترکیبی هریس قرار بود از طریق این سد تامین شود.

در نتیجه مطالعات علاج بخشی، ۲ روش ایجاد مانع در داخل لایه نمک برای قطع جریان تراوش و روش قطع ارتباط بین کف مخزن و لایه های زیرین برای جلوگیری از ورود آب به زمین توسط مهندسان مشاور پیشنهاد شد که اکنون در حال اجراست.

نماینده مردم هریس ادامه داد: همچنین برای سد هرزه ورز که آب شرب هریس را تامین خواهد کرد اطلاعات مشاوره ای و مطالعات ژئوتکنیک انجام شده و برای تصفیه خانه فاضلاب این شهر نیز از محل ماده ۵۶، ۵۰ میلیاردتومان تخصیص یافته بود در بودجه ۱۴۰۲ نیز ۱۲ میلیارد تومان برای اتمام آن در نظر گرفته شده است.

محرم زاده همچنین از تخصیص اعتبار از محل ماده ۵۶ به مبلغ ۱۲۵میلیارد تومان برای اتمام نواقص بزرگراه تبریز – هریس – اهر از جمله نصب علایم و ایمن سازی دوربرگردان ها و نواقص جزیی خبر داد.

وی ادامه داد: معادن منطقه نیز فعال شده و مراحل ساخت کارخانه و اکتشافات به پایان رسیده و آماده استخراج است و بزودی معدن مس سوناجیل به بهره برداری می رسد و اقتصاد و اشتغال منطقه متحول می شود.

فرماندار هریس نیز در این جلسه از شهرستان هریس به عنوان یکی از مناطق دارای ظرفیت ویژه گردشگری و صنعتی نام برد و گفت: طبیعت بکر و بی مانند منطقه بستری مناسب برای توسعه گردشگری است و در صورت آماده‌سازی زیرساخت‌ها و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی، این صنعت در این شهرستان توسعه می یابد.

جلیلوند همچنین بر برنامه ریزی به منظور ایجاد تحرک در حوزه صنعتی و معدنی شهرستان در سال جدید و توجه جدی به زیرساخت ها، اتمام پروژه های نیمه تمام و اجرای طرح های عمرانی از جمله تصفیه خانه آب شرب، تصفیه خانه فاضلاب شهر هریس، ساخت مراکز ورزشی و تفریحی و ارتقاء درجه راه های بین شهری تاکید کرد.

شهرستان هریس یکی از شهرستان‌های آذربایجان شرقی است که از ۲ بخش مرکزی و خواجه تشکیل شده‌ و جمعیت این شهرستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود ۶۹ هزار نفر است.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی ارسباران نیوز طی شماره 259 توسط modireasli و در روز شنبه 19 فروردین 1402 ساعت 14:49:08
© Copyright 2023 https://arasbarannews.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر